Trainingclub De Gouden Jachthoorn vzw

Jachthondenschool voor Retrievers - Lid van de KKUSH. nr 982
HomeKennismakingOnze School De retrievers DocumentenFoto'sLinksContactLid worden ?

Wenst U lid te worden van "Trainingclub De Gouden Jachthoorn vzw",dan zouden wij U willen vragen het volgende formulier in te vullen. De gegevens worden via email naar het secretariaat verstuurd. U kan er ook voor kiezen om handmatig ons inschrijfformulier (klik hier om het te downloaden) in te vullen en persoonlijk of via de post ons te bezorgen. Kijk bij contacten voor verdere informatie ivm hoe en waar u ons kan vinden.

Kijk bij lid worden voor verdere informatie wat lid zijn van onze vereniging juist inhoud.

Aanvraag tot Lidmaatschap:

Naam:Voornaam:
Straat:Nummer:
Postcode:Gemeente:
Land:

EMail:Telefoon:
Type lid:

Extra:

Gelieve alle velden in te vullen.

Door hier aan te vinken verklaar ik dat :

  • Ik ben op de hoogte gesteld dat mijn aanvraag tot lidmaatschap op de eerst volgende bestuursvergadering zal voorgelegd worden. In afwachting tot de goedkeuring van mijn aanvraag ben ik geen lid van Trainingclub De Gouden Jachthoorn vzw.

  • Bij mijn aanvraag tot lidmaatschap ben ik op de hoogte gebracht van het huishoudelijk reglement van de club en heb ik het recht tot inzage van de statuten (ondernemingsnr: 0425874144) van Trainingclub De Gouden Jachthoorn vzw.

  • Ik maak geen deel uit van een Belgische kynologische vereniging welke niet aangesloten is bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus (KKUSH) of van een buitenlandse vereniging welke niet aangesloten is bij de Fédération Cynologique Internationale (FCI).

  • Ik ben op de hoogte dat mijn persoonlijke gegevens die ik heb bekendgemaakt via deze "Aanvraag tot Lidmaatschap" formulier, door De Gouden Jachthoorn in een computerbestand worden opgeslagen. De Gouden Jachthoorn mag mijn gegevens enkel gebruiken om mij verder te informeren over de activiteiten van de club. De Gouden Jachthoorn verleent mij het recht tot toegang tot mijn persoonlijke gegevens en ik kan hiervoor verbeteringen aanvragen. (Wet van 08.12.1992 ter bescherming persoonlijke levenssfeer). Mijn gegevens mogen in het kader van een samenwerkingsverband van De Gouden Jachthoorn aan andere organisaties overgemaakt worden.
HomeKennismakingOnze School De retrievers DocumentenFoto'sLinksContact